Pultrusie is een geautomatiseerd continue productieproces voor het fabriceren van glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen. Dit proces staat bij krafton® garant voor een constante kwaliteit! krafton® produceert een breed assortiment standaard GVK profielen. Daarnaast ontwikkelen wij vele profielen op maat.

Standaard GVK profielen

krafton® produceert diverse glasvezelversterkte polyester (GVK) profielen. Een uitgebreid productportfolio voor onbegrensde flexibiliteit, met uiteraard alle bekende voordelen die GVK biedt: Onderhoudsarm, kleurvast door-en-door kleuring, UV-, chemisch- en corrosiebestendig, niet magnetisch, elektrisch en thermisch isolerend, hoge treksterkte en een lage uitzettingscoëfficiënt. De meeste afmetingen zijn op lengte van 6 meter op voorraad. Ook is bij voldoende aantallen productie op maat mogelijk.

Onze lijst met standaard GVK profielen:

GVK Op maat profielen

Bij ons kunt u glasvezelversterkte polyester (GVK) profielen op maat realiseren, alles afgestemd op uw wensen met alle bekende voordelen die GVK biedt: Onderhoudsarm, kleurvast door-en-door kleuring, UV-, chemisch- en corrosiebestendig, niet magnetisch, elektrisch en thermisch isolerend, hoge treksterkte, lage uitzettingscoëfficiënt en mogelijk brandvertragend. We maken het allemaal voor u op maat in de gewenste kleur en van de hoogste kwaliteit. Samen met u zoeken we de voor uw situatie passende oplossing. Meer informatie.

Contacteer ons voor al uw vragen

Contact