krafton-bijl-profielen-bijl-bruggenDe naam van ons bedrijf
is veranderd

Vanwege onze steeds groeiende internationale activiteiten hebben wij begin 2019, na 40 jaar, de naam van ons bedrijf veranderd van Bijl Profielen en Bijl Bruggen naar krafton®.

De nieuwe naam krafton® staat, zoals in de afgelopen 40 jaar, garant voor hoge kwaliteit en een betrouwbaar familiebedrijf. De tweede en derde generatie Bijl zet inmiddels haar vakkennis in op het gebied van pultrusie en is mede-verantwoordelijk voor de vele technische aspecten van het pultrusieproces.

Wij zijn in Europa een toonaangevende speler op het gebied van pultrusie, innovatie, kwaliteit en het optimaliseren van glasvezelversterkte kunststof producten.

 

 

 

Realistisch en no-nonsense

Realistisch, no-nonsense, samen de schouders eronder en gaan. Snelheid van handelen, kwaliteit en maximale flexibiliteit tegen een uitstekende prijs, dat is wat onze klanten wensen. En dát zullen we met onverminderde passie altijd bieden.

Op de in vele jaren opgebouwde kennis en ervaring bouwen wij voort, want wij willen vooruit, samen met u. Als we het niet hebben dan máken we het, samen met u zoeken we naar de optimale oplossing!

Onze Nederlandse pioniersgeest heeft een stempel gedrukt op onze geschiedenis. Aan de mijlpalen, die zijn beschreven in onze bedrijfsgeschiedenis voegen we ongetwijfeld de komende jaren nog schitterende nieuwe momenten en bijzondere projecten aan toe.

 

 

 

We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met…

… … dé pioniers op het gebied van pultrusieprofielen

Bel ons!

Contact