Meer dan de helft van onze productie zijn GVK profielen op maat.
Als fabrikant van glasvezelversterkte kunststofprofielen, met vervaardiging in onze eigen productiehallen in Heijningen, zijn wij zeer flexibel. Tevens verbeteren wij voortdurend de kwaliteit van de GVK profielen, met de modernste materialen en technieken. Wij voldoen hiermee altijd aan de specificaties en we streven ernaar uit te stijgen boven de kwaliteitseisen van de klant. Bij krafton, de pionier op het gebied van pultrusieprofielen, vinden we zeker samen met u een geschikte oplossing voor uw klantspecifieke GVk profiel.

Bel ons en laat u direct adviseren door onze GVK-specialisten. T: 0167-521717

Voordelen van GVK
Wij vervaardigen de GVK klant-specifieke profielen volgens uw specificaties in de gewenste kwaliteit en kleur. Zo kunt u gebruik maken van de bekende voordelen van glasvezelversterkte kunststof:

Onderhoudsvrij, door-en-door gekleurd, UV-bestendig, chemisch- en corrosiebestendig, niet-magnetisch, elektrisch en thermisch isolerend, hoge weerstand, lage uitzettingscoëfficiënt en afhankelijk van het product brandvertragend. Met onze pultrusiemachines kunnen we profielen maken met een maximale breedte van een meter en een maximale hoogte van 30 cm.

Hoe maken wij uw profiel-op-maat uit glasvezelversterkt kunststof?

Bij ons kunt u glasvezelversterkte polyester (GVK) profielen op maat realiseren, alles afgestemd op uw wensen met alle bekende voordelen die GVK biedt: Onderhoudsarm, kleurvast door-en-door kleuring, UV-, chemisch- en corrosiebestendig, niet magnetisch, elektrisch en thermisch isolerend, hoge treksterkte, lage uitzettingscoëfficiënt en mogelijk brandvertragend. We maken het allemaal voor u op maat in de gewenste kleur en van de hoogste kwaliteit.Samen met u zoeken we de voor uw situatie passende oplossing.

Bekijk de stappen die we met u doorlopen om te komen tot een op-maat-profiel.

Contacteer ons voor al uw vragen

Contact