Center Parks
Aqua Mundo

De koepel van het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo – in Het Heijderbos te Heijen – is in het voorjaar van 2016 grondig gerenoveerd. Een unieke kans voor onze composiet profielen!

  

Klant

Center parc

Locatie

Heijen, Nederland

GVK-Profielen

I-Profiel 780x300mm
I-Profiel 240x150mm

Jaar

2016

krafton-koepel-centerparcs-GVK

Referentie GVK Profielen: Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs is bekend om de prachtige zwemparadijzen die de vakantieparkbezoekers doen geloven dat je vakantie viert in een zonnig buitenland met palmenstrand. De koepel van het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo – in Het Heijderbos te Heijen – is in het voorjaar van 2016 grondig gerenoveerd in verband met het einde van de economische levensduur van het luchtkussendak en de conditie van de bestaande houten dakconstructie. Hout en vocht zijn geen ideale combinatie en dat betekende een unieke kans voor onze composiet profielen, al was op voorhand uiteraard niet bekend dat men ook voor ons durfde te kiezen.

De bestaande hoofdspanten van houtlaminaat liggers konden worden behouden, de rest is vervangen door onderhoudsvrij composiet. Voor ons betekende dit de grootste productie van samengestelde composiet I-liggers ooit. De I-780x300mm liggers in de onderste ring waren meer dan 26 meter lang. De verticale balken zijn gemaakt van de I-240x150mm van meer dan 23 meter lang. Totaal maar liefst 40 ton aan composiet.

Bel ons voor al uw
vragen of een bestelling!

Contact